top of page
大岡山店メニュー
大岡山菜單 Oookayama menu
香港BBQシリーズ
香港燒味系列 Hong Kong BBQ series

BBQダック,広東式ダックの釜焼き(レギュラーサイズ)
掛爐燒鴨(例牌)
Roast duck Hong Kong style(Regular size)
¥1,890

BBQダック,広東式ダックの釜焼き(一羽)
掛爐燒鴨(全隻)
Roast duck Hong Kong style(Whole duck)
¥7,500

BBQダック,広東式ダックの釜焼き(半羽)
掛爐燒鴨(半隻)
Roast duck Hong Kong style(Half duck)
¥3,800

BBQダック,広東式ダックの釜焼き(1/4上切り)
掛爐燒鴨(上裝)
Roast duck Hong Kong style(Upper cut)
¥1,890

BBQダック,広東式ダックの釜焼き(1/4下切り)
掛爐燒鴨(下裝)
Roast duck Hong Kong style(Lower cut)
¥2,090

釜焼きチャーシュー/ハニーソース
掛爐蜜汁叉燒
Barbecue Cha-siu glazed w/ honey sauces
¥1,890

豉油鶏 (鶏の特製酱油漬け)
玫瑰豉油雞
Soy sauce chicken
¥1,390

葱油鶏(上湯茹で雞 葱と生姜油付)
蔥油白切雞
Poached chicken in special broth served with ginger and spring onion oil
¥1,390

2品焼味盛合せ
燒味雙拼
BBQ 2x combo
¥200

3品焼味盛合せ
燒味三拼
BBQ 3x combo
¥300

4品焼味盛合せ
燒味四拼
BBQ 4x combo
¥400
手作り蒸し点心
蒸點 Steamed Dim-Sum