大岡山店メニュー
大岡山菜單 Oookayama menu
香港BBQシリーズ
香港燒味系列 Hong Kong BBQ series

BBQダック,広東式ダックの釜焼き(レギュラーサイズ)
掛爐燒鴨(例牌)
Roast duck Hong Kong style(Regular size)
JP¥1,890

BBQダック,広東 式ダックの釜焼き(一羽)
掛爐燒鴨(全隻)
Roast duck Hong Kong style(Whole duck)
JP¥7,500

BBQダック,広東式ダックの釜焼き(半羽)
掛爐燒鴨(半隻)
Roast duck Hong Kong style(Half duck)
JP¥3,800

BBQダック,広東式ダックの釜焼き(1/4上切り)
掛爐燒鴨(上裝)
Roast duck Hong Kong style(Upper cut)
JP¥1,890

BBQダック,広東式ダックの釜焼き(1/4下切り)
掛爐燒鴨(下裝)
Roast duck Hong Kong style(Lower cut)
JP¥2,090

釜焼きチャーシュー/ハニーソース
掛爐蜜汁叉燒
Barbecue Cha-siu glazed w/ honey sauces
JP¥1,890

豉油鶏 (鶏の特製酱油漬け)
玫瑰豉油雞
Soy sauce chicken
JP¥1,390

葱油鶏(上湯茹で雞 葱と生姜油付)
蔥油白切雞
Poached chicken in special broth served with ginger and spring onion oil
JP¥1,390

2品焼味盛合せ
燒味雙拼
BBQ 2x combo
JP¥200

3品焼味盛合せ
燒味三拼
BBQ 3x combo
JP¥300

4品焼味盛合せ
燒味四拼
BBQ 4x combo
JP¥400
手作り蒸し点心
蒸點 Steamed Dim-Sum

101,海老蒸し餃子
筍尖鮮蝦餃
Steamed shrimp dumpling, “Har-gau”
JP¥690

102,豚肉と海老入りの蒸しシュウマイ
蟹籽乾蒸燒賣
Steamed pork and shrimp “Siu-mai”
JP¥690

★ 103,にらと海老の蒸し餃子
鮮蝦韮菜餃
Steamed leek and shrimp dumpling
JP¥690

104,五目野菜蒸し精進餃子(2個)
羅漢蒸粉果(2個)
Steamed vegetables dumpling “Lo-han ”style (2 pieces)
JP¥690

105,ポークスペアリブ豆鼓ソース蒸し
豉汁蒸肉排
Steamed pork spare ribs black bean sauce
JP¥690

106,蒸し牛肉団子
山竹牛肉球
Steamed mince beef ball on bean curd skin
JP¥690
